γραφειο ερευνων πατρα αθηνα θεσσαλονικη

Δικαστικές Έρευνες

Ένας από τους κυριότερους και σημαντικότερους λόγους που ένας πελάτης απευθύνεται σε έναν Ιδιωτικό Ερευνητή είναι οι Δικαστικές Έρευνες.  Στις Δικαστικές Έρευνες δεν εντάσσονται μόνο τα διαζύγια και οι επαγγελματικές διαμάχες, αλλά και πολλά άλλα όπως: Κληρονομικά, Εντοπισμός Μαρτύρων και Συλλογή Τεκμηριωμένων Στοιχείων


Κληρονομικά

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Δρουμετσικα Α.Α είναι σε θέση να παρέχει ενδελεχή έρευνα πάνω  σε κληρονομικές υποθέσεις και κατέχει εξαιρετικές νομικές γνώσεις, οι οποίες πάντα αποδεικνύονται παραπάνω από χρήσιμες.

γραφεια ερευνων αθηνα θεσσαλονικη πατρα

Εντοπισμός Μαρτύρων

Ο ρόλος των μαρτύρων είναι ο σημαντικότερος και ο πιο καθοριστικός ρόλος σε μια δικαστική υπόθεση. Οι άρτοι εκπαιδευμένοι   ιδιωτικοί μας ερευνητές, έχοντας στη διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα μέσα σύγχρονου εξοπλισμού και την πολύτιμη εμπειρία τους, δύναται να εντοπίσουν τους  κατάλληλους μάρτυρες  , θωρακίζοντας την υπόθεση σας από όλες τις πλευρές, εξασφαλίζοντας τη σιγουριά ενός θετικού αποτελέσματος και τη διαλεύκανση της αλήθειας.

Συλλογή Τεκμηριωμένων Στοιχείων

Τα τεκμηριωμένα στοιχεία είναι το ήμισυ του παντός για την επιτυχή έκβαση μιας δικαστικής έρευνας έτσι  φροντίζουμε για την ανεύρεση των απαραίτητων δικαστικών στοιχείων, ερευνώντας και διασφαλίζοντας για την εγκυρότητας τους με σκοπό την ταχεία επίλυση όλων των υποθέσεων Η πείρα, η τεχνογνωσία, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και ο υπερσύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός αποτελούν τα όπλα μας σε τέτοιου είδους υποθέσεις


Ο ντετέκτιβ  είναι ένας ερευνητής, συνήθως ένα μέλος της επιβολής του νόμου. Κάποιοι είναι ιδιώτες και μπορεί να είναι γνωστοί ως ιδιωτικοί ανακριτές.

Η διακριτικότητα, η εχεμύθεια και η αξιοπιστία είναι βασικές αρχές που διέπουν το γραφείο ντετεκτιβ και τηρούνται αυστηρά από κάθε μέλος της αλυσίδας των ανθρώπων που θα ρίξουν φως στην υπόθεσή σας.

Σε ορισμένες χώρες, η πρακτική του ντετέκτιβ δεν είναι ακόμα αναγνωρισμένη ενώπιον των δικαστηρίων και των δικαστικών διαδικασιών. Μία από αυτές τις χώρες είναι η Πορτογαλία, όπου όποια απόδειξη προσκομίζεται χάνει κάθε σημασία όταν συλλέγεται από ένα ιδιωτικό ντετέκτιβ. περισσότερα


Νομοθεσία στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων: Ντετέκτιβ ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ αλλά αντί αυτών χρησιμοποιούνται πλέον οι νόμιμες εκφράσεις: ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ , ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΕΥΝΩΝ.

_____  περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Κάθε συνεργασία μας βασίζεται στις αρχές που χαρακτηρίζουν τη δουλειά μας και αυτά είναι…

Απόλυτη εχεμύθεια

Παρέχουμε άριστες υπηρεσίες, απόλυτη εχεμύθεια, και ταχύτητα στις ιδιωτικές έρευνες.

Συνεργασίες και εμπιστοσύνη

Με περισσότερα από από 30 χρόνια εμπειρίας, αναλαμβάνουμε με εγγυημένη επιτυχία, κάθε είδους υπόθεση και σας εξασφαλίζουμε σίγουρα αποτελέσματα, δίνοντας λύσεις σε οτιδήποτε σας απασχολεί

Αξιοπιστία

Παρέχουμε αξιόπιστα & τεκμηριωμένα αποδεικτικά στοιχεία  γρήγορα, εχέμυθα και αποτελεσματικά. Υπερσύγχρονη και ασφαλή έρευνα, τα σίγουρα αποτελέσματα, αλλά και οι επιτυχίες μας δίνουν την δυνατότητα να εγγυηθούμε και για την δική σας υπόθεση.

Ανώτατο επίπεδο επαγγελματισμού

Με κυρίαρχο στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, και βασικούς άξονες απαράβατες αξίες όπως η διακριτικότητα, η εχεμύθεια, η ασφάλεια, η εντιμότητα και η εμπιστοσύνη

Τι λένε για μας

...γιατί μας εμπιστεύτηκαν την υποθεσή τους?!

ιδιωτικός ντετέκτιβ
demo-attachment-206-Path-2535

Ο σωστός ιδιωτικός ντετέκτιβ με εξαιρετικό προσωπικό, απολυτή εχεμύθεια και εξυπηρέτηση. Μπράβο σας!Το συστήνω ανεπιφύλακτα. " 

Νίκος , Δημόσιος Υπάλληλος – Αθήνα 

5/5
ευχαριστημενη πελατες ιδιωτικες ερευνες
demo-attachment-206-Path-2535

Υπέροχος άνθρωπος! Ο πιο κατάλληλος ιδιωτικός ερευνητής. Είχα συστάσεις και πήγα. Απόλυτα ευχαριστημένος. Το συστήνω σε γνωστούς και φίλους.

Άνα ,Ιδιωτικός Υπάλληλος – Θεσσαλονίκη

5/5
ιδιωτικός ντετέκτιβ
demo-attachment-206-Path-2535

Γραφείο ερευνών  με εξυπηρέτηση, έμπειρο προσωπικό και άμεσα αποτελέσματα. Ταχύτατο γραφείο ιδιωτικών  ερευνών. Ευχαριστώ πολύ!

Χρήστος , Επιχειρηματίας – Κέρκυρα

5/5
ευχαριστημενη πελατες ιδιωτικες ερευνες
demo-attachment-206-Path-2535

Το γραφείο ερευνών Δρουμέτσικα δίξανε πρόσωπο επαγγελματία με αξιοπιστία και γρήγορα αποτελέσματα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Το συστήνω ανεπιφύλακτα. 

Δήμητρα , Δημόσια Υπάλληλος – Λαμία 

5/5
ευχαριστημενη πελατες ιδιωτικες ερευνες
demo-attachment-206-Path-2535

Ευχαριστώ το Γραφείο Ερευνών Ντετέκτιβ (πρώην όρος) Δρουμέτσικα για την αποτροπή της συζύγου μου και του φίλου εραστή της, που είχαν δρομολογήσει να με εκτελέσουν με πληρωμένο συμβόλαιο.

Ζωή , Ιδιωτικός Υπάλληλος – Πάτρα

5/5
ιδιωτικός ντετέκτιβ
demo-attachment-206-Path-2535

Γραφείο ερευνών  με γρήγορη εξυπηρέτηση, έμπειρο προσωπικό και άμεσα αποτελέσματα. Αξιόπιστο και οικονομικό γραφείο ιδιωτικών  ερευνών. Συγχαρητήρια και Ευχαριστώ πολύ!

Χρήστος , Επιχειρηματίας – Κέρκυρα

5/5

Επικοινωνία

24 ώρες 7 ήμερες εξυπηρέτηση για κάθε ανάγκη σας

Τηλ: (+30) 6944 321 702​

Email: info@droumetsikas.com