γραφειο ερευνων πατρα αθηνα θεσσαλονικη

Δικαστικές Έρευνες

Ένας από τους κυριότερους και σημαντικότερους λόγους που ένας πελάτης απευθύνεται σε έναν Ιδιωτικό Ερευνητή είναι οι δικαστικές υποθέσεις. Στις δικαστικές υποθέσεις δεν εντάσσονται μόνο τα διαζύγια και οι επαγγελματικές διαμάχες, αλλά και πολλά άλλα όπως:

 


Κληρονομικά

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Δρουμετσικα Α.Α είναι σε θέση να παρέχει ενδελεχή έρευνα πάνω  σε κληρονομικές υποθέσεις και κατέχει εξαιρετικές νομικές γνώσεις, οι οποίες πάντα αποδεικνύονται παραπάνω από χρήσιμες.

γραφεια ερευνων αθηνα θεσσαλονικη πατρα

Εντοπισμός Μαρτύρων

Ο ρόλος των μαρτύρων είναι ο σημαντικότερος και ο πιο καθοριστικός ρόλος σε μια δικαστική υπόθεση. Οι άρτοι εκπαιδευμένοι   ιδιωτικοί μας ερευνητές, έχοντας στη διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα μέσα σύγχρονου εξοπλισμού και την πολύτιμη εμπειρία τους, δύναται να εντοπίσουν τους  κατάλληλους μάρτυρες  , θωρακίζοντας την υπόθεση σας από όλες τις πλευρές, εξασφαλίζοντας τη σιγουριά ενός θετικού αποτελέσματος και τη διαλεύκανση της αλήθειας.

Συλλογή Τεκμηριωμένων Στοιχείων

Τα τεκμηριωμένα στοιχεία είναι το ήμισυ του παντός για την επιτυχή έκβαση μιας δικαστικής έρευνας έτσι  φροντίζουμε για την ανεύρεση των απαραίτητων δικαστικών στοιχείων, ερευνώντας και διασφαλίζοντας για την εγκυρότητας τους με σκοπό την ταχεία επίλυση όλων των υποθέσεων Η πείρα, η τεχνογνωσία, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και ο υπερσύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός αποτελούν τα όπλα μας σε τέτοιου είδους υποθέσεις


Επικοινωνήστε μαζί μας

Διευθυνση

Αγίου Νικολάου 53, 26225, Πάτρα, Ελλάδα

Επικοινωνια
  • (+30) 6944 321 702
  • info@droumetsikas.gr
Ωραριο

24 ώρες / 7 Ημέρες
Δευτέρα – Κυριακή