Το  Ιδιωτικό Γραφείο Ερευνών ΔΡΟΥΜΕΤΣΙΚΑ Α.Α στην Μεσολόγγι  Ντετέκτιβ (πρώην όρος) σας παρέχει την πιο αποτελεσματική και αξιόπιστη λύση για την υπόθεση σας που έχει να κάνει με Συζυγικές και Επαγγελματικές υποθέσεις ή Υποθέσεις Ανηλίκων ή οποιαδήποτε υπόθεση που σας απασχολεί. Η κάθε υπόθεση που μας αναθέτεται αποτελεί για εμάς μια σημαντική δουλειά και προσπαθούμε πάντα να την ολοκληρώσομε γρήγορα και με απόλυτη επιτυχία!

....σε όλη την Ελλάδα

Ιδιωτικό Γραφείο Ερευνών

Ενδιαφέρεστε για  Ιδιωτικό Ντετέκτιβ (πρώην όρος) για τη διαλεύκανση της προσωπικής σας υπόθεσης και κάθε είδους υπόθεσης στην Αθήνα αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα ή το εξωτερικό; Τα  Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ (πρώην όρος) ΔΡΟΥΜΕΤΣΙΚΑ Α.Α Αθήνα διαθέτουν κορυφαίους συνεργάτες κατάλληλα εκπαιδευμένους με αφανή παρουσία, υψηλή πρωτοβουλία και ικανότητα διεκπεραίωσης.


περισσότερα

Θεσσαλονίκη Ντετέκτιβ (πρώην όρος)

Ενδιαφέρεστε για  Ιδιωτικό Ντετέκτιβ (πρώην όρος) για τη διαλεύκανση της προσωπικής σας υπόθεσης και κάθε είδους υπόθεσης στην Θεσσαλονίκη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα ή το εξωτερικό; Τα  Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ (πρώην όρος) ΔΡΟΥΜΕΤΣΙΚΑ Α.Α Αθήνα διαθέτουν κορυφαίους συνεργάτες κατάλληλα εκπαιδευμένους με αφανή παρουσία, υψηλή πρωτοβουλία και ικανότητα διεκπεραίωσης.


περισσότερα

Μεσολόγγι Ντετέκτιβ (πρώην όρος)

Ενδιαφέρεστε για  Ιδιωτικό Ντετέκτιβ (πρώην όρος) για τη διαλεύκανση της προσωπικής σας υπόθεσης και κάθε είδους υπόθεσης στην Πάτρα αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα ή το εξωτερικό; Τα  Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ (πρώην όρος) ΔΡΟΥΜΕΤΣΙΚΑ Α.Α Αθήνα διαθέτουν κορυφαίους συνεργάτες κατάλληλα εκπαιδευμένους με αφανή παρουσία, υψηλή πρωτοβουλία και ικανότητα διεκπεραίωσης.


περισσότερα

Μεσολόγγι Ντετέκτιβ (πρώην όρος)

Ενδιαφέρεστε για  Ιδιωτικό Ντετέκτιβ (πρώην όρος) για τη διαλεύκανση της προσωπικής σας υπόθεσης και κάθε είδους υπόθεσης στην Ιωάννινα αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα ή το εξωτερικό; Τα  Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ (πρώην όρος) ΔΡΟΥΜΕΤΣΙΚΑ Α.Α Αθήνα διαθέτουν κορυφαίους συνεργάτες κατάλληλα εκπαιδευμένους με αφανή παρουσία, υψηλή πρωτοβουλία και ικανότητα διεκπεραίωσης.


περισσότερα

Μεσολόγγι Ντετέκτιβ (πρώην όρος)

Ενδιαφέρεστε για  Ιδιωτικό Ντετέκτιβ (πρώην όρος) για τη διαλεύκανση της προσωπικής σας υπόθεσης και κάθε είδους υπόθεσης στο Ηράκλειο αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα ή το εξωτερικό; Τα  Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ (πρώην όρος) ΔΡΟΥΜΕΤΣΙΚΑ Α.Α Αθήνα διαθέτουν κορυφαίους συνεργάτες κατάλληλα εκπαιδευμένους με αφανή παρουσία, υψηλή πρωτοβουλία και ικανότητα διεκπεραίωσης.


περισσότερα

Ηράκλειο Ντετέκτιβ (πρώην όρος)

Ενδιαφέρεστε για  Ιδιωτικό Ντετέκτιβ (πρώην όρος) για τη διαλεύκανση της προσωπικής σας υπόθεσης και κάθε είδους υπόθεσης στην Σαντορίνη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα ή το εξωτερικό; Τα  Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ (πρώην όρος) ΔΡΟΥΜΕΤΣΙΚΑ Α.Α Αθήνα διαθέτουν κορυφαίους συνεργάτες κατάλληλα εκπαιδευμένους με αφανή παρουσία, υψηλή πρωτοβουλία και ικανότητα διεκπεραίωσης.


περισσότερα

Ενδιαφέρεστε για  Ιδιωτικό Μεσολόγγι Ντετέκτιβ (πρώην όρος) για τη διαλεύκανση της προσωπικής σας υπόθεσης και κάθε είδους υπόθεσης στο Μεσολόγγι αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα ή το εξωτερικό; Τα  Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ (πρώην όρος) ΔΡΟΥΜΕΤΣΙΚΑ Α.Α Αθήνα διαθέτουν κορυφαίους συνεργάτες κατάλληλα εκπαιδευμένους με αφανή παρουσία, υψηλή πρωτοβουλία και ικανότητα διεκπεραίωσης.


περισσότερα

Ο ντετέκτιβ  είναι ένας ερευνητής, συνήθως ένα μέλος της επιβολής του νόμου. Κάποιοι είναι ιδιώτες και μπορεί να είναι γνωστοί ως ιδιωτικοί ανακριτές.

Η διακριτικότητα, η εχεμύθεια και η αξιοπιστία είναι βασικές αρχές που διέπουν το γραφείο ντετεκτιβ και τηρούνται αυστηρά από κάθε μέλος της αλυσίδας των ανθρώπων που θα ρίξουν φως στην υπόθεσή σας.

Σε ορισμένες χώρες, η πρακτική του ντετέκτιβ δεν είναι ακόμα αναγνωρισμένη ενώπιον των δικαστηρίων και των δικαστικών διαδικασιών. Μία από αυτές τις χώρες είναι η Πορτογαλία, όπου όποια απόδειξη προσκομίζεται χάνει κάθε σημασία όταν συλλέγεται από ένα ιδιωτικό ντετέκτιβ. περισσότερα


Νομοθεσία στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων: Μεσολόγγι – Ντετέκτιβ ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ αλλά αντί αυτών χρησιμοποιούνται πλέον οι νόμιμες εκφράσεις: ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.

_____  περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Κάθε συνεργασία μας βασίζεται στις αρχές που χαρακτηρίζουν τη δουλειά μας και αυτά είναι…

Απόλυτη εχεμύθεια

Παρέχουμε άριστες υπηρεσίες, απόλυτη εχεμύθεια, και ταχύτητα στις ιδιωτικές έρευνες.

Συνεργασίες και εμπιστοσύνη

Με περισσότερα από από 30 χρόνια εμπειρίας, αναλαμβάνουμε με εγγυημένη επιτυχία, κάθε είδους υπόθεση και σας εξασφαλίζουμε σίγουρα αποτελέσματα, δίνοντας λύσεις σε οτιδήποτε σας απασχολεί

Αξιοπιστία

Παρέχουμε αξιόπιστα & τεκμηριωμένα αποδεικτικά στοιχεία  γρήγορα, εχέμυθα και αποτελεσματικά. Υπερσύγχρονη και ασφαλή έρευνα, τα σίγουρα αποτελέσματα, αλλά και οι επιτυχίες μας δίνουν την δυνατότητα να εγγυηθούμε και για την δική σας υπόθεση.

Ανώτατο επίπεδο επαγγελματισμού

Με κυρίαρχο στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, και βασικούς άξονες απαράβατες αξίες όπως η διακριτικότητα, η εχεμύθεια, η ασφάλεια, η εντιμότητα και η εμπιστοσύνη

Τι λένε για μας

...γιατί μας εμπιστεύτηκαν την υποθεσή τους?!

ιδιωτικός ντετέκτιβ
demo-attachment-206-Path-2535

Ο σωστός ιδιωτικός ντετέκτιβ με εξαιρετικό προσωπικό, απολυτή εχεμύθεια και εξυπηρέτηση. Μπράβο σας!Το συστήνω ανεπιφύλακτα. " 

Νίκος , Δημόσιος Υπάλληλος – Αθήνα 

5/5
ευχαριστημενη πελατες ιδιωτικες ερευνες
demo-attachment-206-Path-2535

Υπέροχος άνθρωπος! Ο πιο κατάλληλος ιδιωτικός ερευνητής. Είχα συστάσεις και πήγα. Απόλυτα ευχαριστημένος. Το συστήνω σε γνωστούς και φίλους.

Άνα ,Ιδιωτικός Υπάλληλος – Θεσσαλονίκη

5/5
ιδιωτικός ντετέκτιβ
demo-attachment-206-Path-2535

Γραφείο ερευνών  με εξυπηρέτηση, έμπειρο προσωπικό και άμεσα αποτελέσματα. Ταχύτατο γραφείο ιδιωτικών  ερευνών. Ευχαριστώ πολύ!

Χρήστος , Επιχειρηματίας – Κέρκυρα

5/5
ευχαριστημενη πελατες ιδιωτικες ερευνες
demo-attachment-206-Path-2535

Το γραφείο ερευνών Δρουμέτσικα δίξανε πρόσωπο επαγγελματία με αξιοπιστία και γρήγορα αποτελέσματα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Το συστήνω ανεπιφύλακτα. 

Δήμητρα , Δημόσια Υπάλληλος – Λαμία 

5/5
ευχαριστημενη πελατες ιδιωτικες ερευνες
demo-attachment-206-Path-2535

Ευχαριστώ το Γραφείο Ερευνών Ντετέκτιβ (πρώην όρος) Δρουμέτσικα για την αποτροπή της συζύγου μου και του φίλου εραστή της, που είχαν δρομολογήσει να με εκτελέσουν με πληρωμένο συμβόλαιο.

Ζωή , Ιδιωτικός Υπάλληλος – Πάτρα

5/5
ιδιωτικός ντετέκτιβ
demo-attachment-206-Path-2535

Γραφείο ερευνών  με γρήγορη εξυπηρέτηση, έμπειρο προσωπικό και άμεσα αποτελέσματα. Αξιόπιστο και οικονομικό γραφείο ιδιωτικών  ερευνών. Συγχαρητήρια και Ευχαριστώ πολύ!

Χρήστος , Επιχειρηματίας – Κέρκυρα

5/5

Επικοινωνία

24 ώρες 7 ήμερες εξυπηρέτηση για κάθε ανάγκη σας

Τηλ: (+30) 6944 321 702​

Email: info@droumetsikas.com